Bestuur

Ieder bestuurslid heeft een eigen portefeuille.

Portefeuilleverdeling Bestuur DR Vreeland 2020 (58.4 KiB)

  • Myrthe de Zwart-Buitenhuis

 

Sinds twee jaar woon ik met heel veel plezier in Vreeland, samen met Carl-Johan de Zwart en zoons James en Kalle. Ik werk als journalist voor de KRO-NCRV waar ik onderzoek doe en reportages maak voor verschillende programma’s. Via de Dorpsraad hoop ik namens de inwoners van Vreeland een bijdrage te kunnen leveren aan beleid dat invloed heeft op ons mooie, fijne dorp.

 

 

  • Christa Niessen

Ik ben Christa Niessen en woon sinds 2003 in  ons mooie Vreeland. Dus import, maar ben wel met een oer-Vreelander getrouwd en ben daar heel erg blij mee. Hij heeft het monument van Vreeland ontworpen. Ik heb mijn eigen voetreflexpraktijk VoetSaam. Ben eigenlijk verpleegkundige maar vind de zorg niet meer wat ik wil uitdragen en ben daarom de HBO-opleiding Voetreflexologie gaan doen. Voetreflexbehandelingen kunnen veel doen bij allerlei klachten en ziektes.

Ik wil graag in Vreeland bereiken dat we trots zijn op Vreeland, het mooi en schoon houden en leefbaar voor iedereen.
  • Willem de Kock

Ik woon sinds 2014 met veel plezier in Vreeland, eerst op de Breedstraat en sinds 2019 op de Klapstraat, samen met mijn vriendin Danielle en onze zoontjes Olivier en Alexander.

Werkzaam als adviseur bij een adviesbureau in het ruimtelijke domein.
  • Herman Oggel

Gepensioneerd bestuurder in de informatietechnologie die soms nog wat adviesprojecten doet. Al meer dan 50 jaar getrouwd met Mia. Wij hebben 3 kinderen en 6 kleinkinderen in de leeftijd van 7 tot 23 jaar. Woon sinds 1995 aan de Bergseweg. Ik hou van buitensporten zoals skiën, zeilen, hardlopen en hobbyen in mijn werkplaats. Na een voornamelijk internationaal leven wil ik nu graag mijn steentje bijdragen aan het wel en wee van ons mooie dorp Vreeland.