Praat mee over het ligplaatsenbeleid op de Vecht

12 januari 2016 – Stichtse Vecht is een fusiegemeente en heeft momenteel nog geen eenduidig beleid als het gaat om het afmeren van boten aan de oevers van de Vecht. Daar gaat nu verandering in komen. De gemeente wil ervoor zorgen dat overal in de gemeente dezelfde regels gelden. Tegelijkertijd willen we ook meer ruimte creëren om in te kunnen springen op initiatieven en wensen van inwoners en ondernemers, wanneer die wensen tenminste geen inbreuk maken op de landschappelijke en cultuurhistorische waarden van het gebied. Daarom willen we graag met u in gesprek over het ligplaatsenbeleid.

Op basis van gesprekken met verschillende belanghebbenden is er een eerste concept van het ligplaatsenbeleid ontwikkeld dat de gemeente graag aan u presenteert op 21 januari. Daarnaast willen we van inwoners, ondernemers en ander belanghebbenden weten welke zaken zij graag aan het beleid toegevoegd of gewijzigd zien.

Van harte welkom

De bijeenkomst vindt plaats op 21 januari, van 19:30 – 21:00 uur bij Hoeve Landzicht, Oukoop 22 in Nieuwer Ter Aa. U kunt zich aanmelden bij door een e-mail te sturen naar info@stichtsevecht.nl o.v.v. ‘Ligplaatsenbeleid’.

Een antwoord naar “Praat mee over het ligplaatsenbeleid op de Vecht”

  1. Bewoners van de Vechtoever hebben, op tijd in 2013 een uitgebreid bezwaarschrift ingediend. Tot op heden is er geen officiele reaktie gekomen op deze zienswijze, noch is deze zienswijze in behandeling genomen. Wèl heeft het Hoogheemraadschap in augustus 2015 een vergunning afgegeven voor het omleggen van de dijk en de aanleg van een haven. Het gevoel gepiepeld te worden door de overheidsinstanties bekruipt mij.
    Stef den Boer
    Vechtoever 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*